Fiske

I östra Värmland kan du uppleva sportfiske i olika miljöer. Allt från att fiska efter "storgäddan" till spinnfiske efter en sommar-Gös en sen kväll, eller att smyga längst en bäck för att fånga en vild Öring. Vi har tillgång till 46 sjöar och åtskilliga mil rinnande vatten. Naturen präglas av skogs och vildmarksmiljö och de vanligaste fiskarterna är Gädda, Abborre och Öring. Här finns storvuxen Gös, Braxen, den välkända Gullspångslaxen. Detta och mycket mer finner du i denna del av Värmland.

Favoritfiske

Lax & Öring, vanlig vikt är 3-4 kilo, men upp till 10 kilo fångas. Gäddan kan bli stor, runt 10 kilo. Medelvikt är 2-3 kilo. Gös är en utmärkt matfisk. Fiskar runt 6-7 kilo fångas årligen. Abborrens rekordvikt ligger runt 2 kilo.
Vitfisk som Id, Ruda, Braxen, Mört, Sutare och Sarv kan du meta.
Med dessa smakprov vill vi visa att östra Värmland har det mesta en sportfiskare kan önska sig och det är dessutom nära till allt. Inom 10 mils omkrets hittar du allt och det är också nära till resten av Värmland med goda förbindelser till lands, i luften och till sjöss.

Gäddsafari på en av våra 46 sjöar

Guidad fiske på ett flertal fiskerika sjöar. Med ett antal sorters ädelfisk, men även svensk predatorfiskar som gädda och gös. Dom fiskarna är vårat huvudmål på fisketurerna.Vi använder oss av ett flertal fiskemetoder, så som trolling, spinn/haspel, jerkbait och flugfiske, med både lätt, medel och tung utrustning.

Datum
: fisket pågår mestadels hela året, från ca: april/maj till oktober/november. (Väderstyrt.) Erfaren fiskeguide, utrustning, strandhugg med fika.
Båt med motor och drivmedel, ett dygns fiskekort.

Pris & Bokning ring 0590-10413

Fiskepaket

Kommer inom kort...